Μητσοτάκης για κάρτα εργασίας: «Δηλώθηκαν 1.000 περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις επιπλέον ώρες που δηλώθηκαν στον τουρισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με βίντεο στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ψηφιακή κάρτα εργασίας και τις σημαντικές εξελίξεις που έφερε στον κλάδο του τουρισμού, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία τον Μάιο δηλώθηκαν 1.000 περισσότερες υπερωρίες.
Είναι γεγονός ότι στον τουρισμό δεν δηλώνονταν πολλές υπερωρίες των εργαζομένων, με τον πρωθυπουργό να αναφέρει ότι τον Μάιο ξεκίνησε η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι ήδη κάτι κινείται. «Τα στοιχεία από την εφαρμογή της κάρτας εργασίας για τον Μάιο είναι αλήθεια εντυπωσιακά. Μόνο στον τομέα του τουρισμού οι δηλωθείσες υπερωρίες αυξήθηκαν κατά 1000%. Αυξήθηκαν δηλαδή 10 φορές. Επαναλαμβάνω 10 φορές», σημείωσε αρχικά ο πρωθυπουργός.
«Νόμιμες υπερωρίες οι οποίες δηλώνονται κανονικά. Πληρώνονται κανονικά και προφανώς καταβάλλονται οι εργοδοτικές εισφορές. Εδώ κάτι αλλάζει», εξήγησε.
@kyriakosmitsotakis_Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους!
? original sound - Kyriakos Mitsotakis
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Οι γείτονες άκουγαν τις κραυγές, ομολόγησε ο σύζυγος της 39χρονης - Το χρονικό
Πάτρα: Δεν λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του 52χρονου - «Καρμανιόλα» το σημείο του τροχαίου
Καφές... σκέτη πίκρα: Συνεχείς αυξήσεις στο κόστος - «Άλμα» 80% στην πρώτη ύλη
Βίκυ: Το κουτάβι που κάποιοι ήθελαν να θανατώσουν, σήμερα μας μαθαίνει τι σημαίνει δύναμη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



