• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο 11χρονος ψάρεψε 162 λαγοκέφαλους στο Καστελόριζο- «Πρέπει να έχεις μεράκι»Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίεςΤο Ισραήλ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη Eurovision 2027 - Μέσω ειδικού σόου η επιλογή του εκπροσώπουΑκόμα δύο συλλήψεις για τις επιθέσεις χούλιγκαν μετά τον τελικό της Euroleague
δημοφιλές τώρα: Ηρεμία, καλό φαγητό, κανονικές τιμές: Στο πιο αληθινό νησί γλυτώνεις πάνω από 400€ για διακοπές μιας...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   23.08.2025 15:46 
Newsroom
Newsroom

Θλίψη στην κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου: Οι πολιτικές παρουσίες και ο επικήδειος Μητσοτάκη

Γεμάτος από συναδέλφους του και ψηφοφόρους, που τους άγγιξε το έργο του, ήταν ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου τελέστηκε η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ασφυκτικά γεμάτος από συναδέλφους του και απλούς ψηφοφόρους, που τους άγγιξε το έργο του ήταν ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου τελέστηκε η κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Βεσυρόπουλου,  που πέθανε σε ηλικία 59 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε στον επικήδειο που εκφώνησε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο,, λέγοντας «Ψηλέ θα μας λείψεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 23.08.2025 12:10
Συγκίνηση για το τελευταίο «αντίο» στον Απόστολο Βεσυρόπουλο - Πλήθος κόσμου στην Αλεξάνδρεια

Μητσοτάκης: «Ψηλέ θα μας λείψεις»

«Συντετριμμένος αποχαιρετώ σήμερα εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όλης της παράταξής μας, τον πολυαγαπημένο μας Αποστόλη», ανέφερε.

«Για το πολιτικό του έργο θα μιλήσουν πολλοί. Η συμμετοχή τόσων συμπολιτών του σήμερα στην εξόδιο ακολουθία είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο αγαπητός ήταν εδώ πέρα, στον τόπο του, στην Ημαθία, την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξάνδρεια, του πόσο πολλά προσέφερε, του πόσες και πόσοι τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους», τόνισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Εγώ θα πω ότι θα τον θυμάμαι πάντα, όχι απλά ως ένα άξιο στέλεχος, ως έναν άνθρωπο ο οποίος υπηρέτησε το κόμμα και την κυβέρνηση από νευρολογικές θέσεις: ως υφυπουργός Οικονομικών επί μία τετραετία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής μείωσης φόρων και έχει και αυτός το δικό του μερίδιο στις επιτυχίες εκείνης της εποχής.

Πρώτα και πάνω από όλα, όμως νομίζω ότι όλοι μας θα θυμόμαστε τον Αποστόλη για το χαμόγελό του, γι' αυτήν την όμορφη, θετική ενέργεια την οποία εξέπεμπε. Και όταν μάθαμε για τον τραγικό και τόσο απροσδόκητο χαμό του, νομίζω όλοι είπαμε μία κουβέντα: Έφυγε το καλύτερο παιδί. Έτσι νομίζω θα τον θυμόμαστε όλοι, ως έναν καλό άνθρωπο, χαμογελαστό, προσηνή, που νοιαζόταν για τους συνανθρώπους του, για τους συμπολίτες του, για την παράταξη την οποία υπηρέτησε με τόσο μεγάλη ενέργεια, τόσο μεγάλη θετικότητα, ως βουλευτής, ως υφυπουργός, ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Θα είναι μεγάλο το κενό το οποίο θα αφήσεις πίσω αγαπητέ μας Αποστόλη. Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ στη Χρύσα, στην Καίτη, στον Βασίλη, στην οικογένειά του, να είστε δυνατοί, να τιμάτε τη μνήμη του. Και να τον αποχαιρετήσω μόνο με τέσσερις λέξεις: Ψηλέ, θα μας λείψεις».Επικήδειους εκφώνησαν, επίσης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και εκπρόσωπος του μητροπολίτη Παντελεήμονα.

Καταχειροκροτήθηκε κατά την έξοδο του φέρετρου από την εκκλησία  

Την ώρα που το σκεπασμένο με την ελληνική σημαία φέρετρο εξήλθε από την εκκλησία ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί αποχαιρέτισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο με χειροκρότημα.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο Επιτρόπος Απόστολος Τζιτζικώστας, οι υπουργοί Α. Σκέρτσος, Ν Δένδιας, Κ. Τσιάρας, Ι. Κεφαλογιάνης, Μ. Χρυσοχοίδης, οι υφυπουργοί Π. Μαρινάκης (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος), Στ. Καλαφάτης, Κ. Γκιουλέκας, Κ. Καραγκούνης, Λ. Τσαβδαρίδης, Χρ. Δερμεντζόπουλος, Ν. Παπαιωάννου, οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί Ντ. Μπακογιάννη, Μ. Βορίδης, Χρ. Σταικούρας, Ι. Οικονόμου, Στ. Πέτσας, θ. Καράογλου, Στ. Κωνσταντινίδης, ο Γραμματέας της Π. Ε. της Ν.Δ. Κ. Σκρέκας. 

Από τα υπόλοια κόμματα παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πάρις Κουκουλόπουλος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα,. 

Διαβάστε ακόμη

Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου

Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί

Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Απόστολος Βεσυρόπουλος
  • ειδήσεις τώρα
  • κηδεία
  • θάνατος
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr