Γιγαντοπανό ΚΚΕ και ΚΝΕ στην Ακρόπολη: «Να σταματήσει η γενοκτονία»
Τα μέλη του κόμματος και της νεολαίας του ζητούν «να αναγνωριστεί παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Διεθνές Μήνυμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό εκπέμπουν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από το πρωί της Παρασκευής, από τον βράχο της Ακρόπολης.
«Να πάψει η κτηνωδία στη Γάζα»
Με μια συντονισμένη κινητοποίηση, νωρίς το πρωί, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ανέβηκαν στην Ακρόπολη και σήκωσαν δυο πανό προς την πλευρά της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, γραμμένα στα ελληνικά και στα αγγλικά: «Να σταματήσει η γενοκτονία. Καμία συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
Εκατοντάδες μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ, με τις κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν, πλαισίωσαν τα δυο πανό, καλώντας τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο «να γιγαντώσουν την πάλη για να πάψει η κτηνωδία στη Γάζα, να σταματήσει κάθε στήριξη και συνεργασία με τους φονιάδες του παλαιστινιακού λαού και να καταδικαστούν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ». Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ζητούν «να αναγνωριστεί παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».
Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



