Μαρινάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Μετά τη ρύθμιση, ούτε νέες τέτοιες εκδηλώσεις, ούτε νέες αναγραφές ονομάτων
«Αυτά που υπάρχουν δεν θα τα σβήσουμε - Θα μείνουν όσο μείνουν με τον χρόνο» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα ονόματα των θυμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα των αναγραφών των ονομάτων των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών στον Άγνωστο Στρατιώτη λέγοντας πως μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας «δεν θα επιτρέπεται καμία νέα αναγραφή, κανένα σπρέι, κανένα πανό» στο σημείο.
Μιλώντας σε συνέντευξή του στον Real Fm επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει μία κίνηση η οποία θα αποτελέσει «την αφορμή που ψάχνει η αντιπολίτευση και οι γνωστοί άγνωστοι, δήθεν αλληλέγγυοι που εργαλειοποιούν τα πάντα για να πολώσουν την κοινωνία».
«Από εκείνο το σημείο και μετά ούτε νέα σπρέι, ούτε νέες τέτοιες εκδηλώσεις, ούτε νέες αναγραφές ονομάτων. Δεν θα επιτρέπεται από το σημείο της ψήφισης τροπολογίας και μετά κανένας να αλλοιώνει αυτό το ιερό σημείο, το οποίο δεν ανήκει ούτε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε στην κυβέρνηση. Να το κάνω σαφές. Δεν θα επιτρέπεται από την ψήφιση της τροπολογίας και μετά καμία νέα αναγραφή ονομάτων, κανένα σπρέι, κανένα πανό. Αυτά που υπάρχουν δεν θα πάμε να τα σβήσουμε την επόμενη στιγμή. Θα μείνουν όσο μείνουν με το χρόνο. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια "επιθετική" ενέργεια. Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουν κάποιοι να παίξουν, της πόλωσης και του διχασμού από την αντιπολίτευση. Δεν έχει αυτή τη στιγμή ιδιαίτερη αξία να πάει κάποιος να κάνει μία κίνηση για κάτι το οποίο είναι γραμμένο σε αυτό το σημείο με σπρέι και θα μείνει όσο μείνει» τόνισε.
«Η δικαιοσύνη στα Τέμπη δεν θα έρθει με κανένα σπρέι»
Αναφερόμενος στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, πρόσθεσε: «Η δικαιοσύνη στα Τέμπη δεν θα έρθει με κανένα σπρέι. Η δικαιοσύνη στα Τέμπη θα έρθει στο δικαστήριο, με την απόδοση ευθυνών σε όσους έχουν πραγματικά ευθύνη και θα αποδοθεί μόνο από τους δικαστές και όχι από αυτόκλητους δικαστές τους οποίους παριστάνει ένα μέρος του πολιτικού συστήματος». Και συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας: «Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν έχει καμία σχέση με κανένα άλλο γεγονός, με καμία διαδήλωση, με κανένα τραγικό δυστύχημα, με τίποτα. Είναι ένας ιερός χώρος αφιερωμένος στους ήρωες του έθνους. Άρα δεν θα επιτρέπεται τίποτα, ούτε σπρέι, ούτε ονόματα από εκείνο το σημείο και μετά που θα ψηφιστεί η τροπολογία».
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



