Γεροβασίλη για Βελόπουλο: Η πολιτική δεν ασκείται ούτε με ύβρεις, ούτε με χυδαίους υπαινιγμούς
Τι αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη που προήδρευε στη Βουλή τη στιγμή του επεισοδίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε το έντονο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου, και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.
Η δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι η «πολιτική δεν ασκείται ούτε με ύβρεις, ούτε με χυδαίους υπαινιγμούς».
Ειδικότερα, η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι «επεισόδια σαν αυτό που σημειώθηκε χθες στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για την εξωτερική πολιτική, όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος καταφέρθηκε εναντίον του βουλευτή ΝΔ Δ. Καιρίδη, με χυδαίο χαρακτηρισμό - ο οποίος, εν μέσω του θορύβου των αντεγκλήσεων κι ενώ απηύθυνα η ίδια έκκληση για την αποτροπή συνέχειας του επεισοδίου, δεν έγινε αντιληπτός αρχικά ούτε από το προεδρείο, ούτε από τον ίδιο τον κο Καιρίδη - δεν έχουν θέση στον κοινοβουλευτισμό και είναι απολύτως καταδικαστέα».
Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



