ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαστε άνθρωποι της φτωχολογιάς», λέει στο OPEN η μητέρα του φερόμενου ως εγκέφαλου του κυκλώματος
«Το παιδί μου το μπλέξανε άδικα - Δεν διάγουμε πολυτελή βίο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεν έχει καμία εμπλοκή με το κύκλωμα που έπαιρνε επιδοτήσεις εκατομμυρίων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ υποστηρίζει για τον 36χρονο από την Κρήτη η μητέρα του, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του OPEN.
Η κ. Βούλα ανέφερε πως ο γιος της συνελήφθη την Τετάρτη στο σπίτι του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Τετάρτη έγιναν δεκάδες επιχειρήσεις από την ΕΛΑΣ σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας όπως Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόρεια Ελλάδα και συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος που έκανε απάτες σε βάρος του Οργανισμού σε βαθμό κακουργήματος.
«Δεν διάγουμε πολυτελή βίο»
«Το παιδί μου το μπλέξανε άδικα, δεν διάγουμε πολυτελή βίο, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε έλεγχο» ανέφερε και στη συνέχεια τόνισε «εμείς δεν έχουμε υπέρογκα ποσά, είμαστε παλαιστές, άνθρωποι της φτωχολογιάς». «Τον συνέλαβα χθες χωρίς να ξέρουμε τίποτα και γιατί, δεν έχουμε τη δικογραφία, δεν ξέρουμε γιατί τον κατηγορούν» πρόσθεσε.
Ο 36χρονος όπως είπε έχει γραφείο που αναλαμβάνει μελέτες για τις επιδοτήσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Σημείωσε πως ο άντρας δεν ένιωσε ανησυχία όταν ξέσπασε τον σκάνδαλο και κανείς δεν τον ενόχλησε το προηγούμενο διάστημα.
Η κ. Βούλα υποστηρίζει πως ο γιος της δεν φταίε σε τίποτα και πως «τον έμπλεξαν άλλοι».
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
ΕΥΔΑΠ: «Ποδαρικό» με αυξήσεις στο νερό – Τι ισχύει με τα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου
Βασιλόπιτα για.... Γκίνες στο Περιστέρι: Ζύγιζε 10 τόνους και ξεπέρασε σε μήκος τα 100 μέτρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



