ΠΑΣΟΚ: Σήμερα ψηφίζουν για συνέδρους στη σκιά της διαγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου - Η διαδικασία
Τη μάχη του σταυρού δίνουν περίπου 5.800 υποψήφιοι για 4.000 θέσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σκιά της διαγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου γίνονται οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του συνεδρίου. Οι κάλπες άνοιξαν σήμερα στις 07:00 και αναμένεται να μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19:00.
Τη μάχη του σταυρού δίνουν περίπου 5.800 υποψήφιοι για 4.000 θέσεις. Στη ψηφοφορία μετέχουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος από 16 ετών και το αντίτιμο της συμμετοχής στην εσωκομματική διαδικασία είναι στα 2 ευρώ.
Για τις ανάγκες της διαδικασίας λειτουργούν 450 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την τήρηση του καταστατικού έχει η ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης).
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 12:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2 και Κουντουριώτου).
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



