ΠΑΣΟΚ: Σήμερα ψηφίζουν για συνέδρους στη σκιά της διαγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου - Η διαδικασία
Τη μάχη του σταυρού δίνουν περίπου 5.800 υποψήφιοι για 4.000 θέσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σκιά της διαγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου γίνονται οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του συνεδρίου. Οι κάλπες άνοιξαν σήμερα στις 07:00 και αναμένεται να μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19:00.
Τη μάχη του σταυρού δίνουν περίπου 5.800 υποψήφιοι για 4.000 θέσεις. Στη ψηφοφορία μετέχουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος από 16 ετών και το αντίτιμο της συμμετοχής στην εσωκομματική διαδικασία είναι στα 2 ευρώ.
Για τις ανάγκες της διαδικασίας λειτουργούν 450 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την τήρηση του καταστατικού έχει η ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης).
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 12:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2 και Κουντουριώτου).
Οι σκύλοι του Τσερνόμπιλ: Η ζώνη αποκλεισμού, η ραδιενέργεια και οι γενετικές διαφορές με άλλα σκυλιά
Μάστιγα οι κλοπές χαλκού στην Αθήνα: 70 καταγγελίες και 9 χλμ. καλωδίων κλεμμένα
Κόκκινα δάνεια: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες υπό την απειλή πλειστηριασμών
Από χλιδάτες σουίτες και εστιατόρια, μέχρι στημένους αγώνες - Η «αμαρτωλή» ζωή πίσω από την απάτη-μαμούθ με τη ΜΚΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



