Κουρουμπλής: Να πάνε όλοι να ψηφίσουν και ιδιαίτερα οι νέοι
«Έρευνες δείχνουν ότι 600.000 με 700.000 αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν το τελευταίο τριήμερο», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Να πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν όλοι και ιδιαίτερα οι νέοι», ζήτησε ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Κάθε φορά οι νέοι είναι πιο γενναίοι και πιο ώριμοι από όσο φανταζόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι που νομίζουμε ότι κατέχουμε τη μοναδική αλήθεια», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και υπογράμμισε: «Αυτές οι Ευρωεκλογές καταλήγουν να είναι μία αναμέτρηση που θα διαμορφώσει το πολιτικό σκηνικό για τα επόμενα χρόνια, δηλαδή δύο θα είναι οι πόλοι που θα ορίσουν για τα επόμενα χρόνια πολιτικά πράγματα στη χώρα».
Απαντώντας για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, τόνισε ότι «η προσπάθεια που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από τον πρωθυπουργό άρχισε να έχει μια ανταπόκριση από τον κόσμο που είχε αποφασίσει να πάει σε αποχή παλαιότερα», ενώ υπογράμμισε ότι «το τελευταίο τριήμερο είναι εξαιρετικά κρίσιμο καθώς δεν έχουν καταλήξει όλοι οι πολίτες. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι 600.000 με 700.000 αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν το τελευταίο τριήμερο».
Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε επίσης ότι η «Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πολύ μεγάλα θεσμικά ελλείμματα και εδώ υπάρχει στοίχημα για όλους μας».
Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




