Καμίνης στο OPEN TV: Δεν χαρακτηρίζω τον Ευάγγελο Βενιζέλο «βαρίδι»
«Η επιλογή μου σηματοδοτεί το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δεν ήξερα ότι είχε προηγηθεί συζήτηση και συνάντηση της κυρίας Γεννηματά με τον κ. Βενιζέλο. Στη συνέχεια, μου έγινε η πρόταση να είμαι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επιλογή μου σηματοδοτεί το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά», ανέφερε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας με το ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, στο OPEN TV.
«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να θέλει τις ψήφους μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταλάβει τον χώρο της Αριστεράς και να ηγεμονεύσει», τόνισε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε: «Δεν χαρακτηρίζω τον κ. Βενιζέλο βαρίδι».
Διαβάστε ακόμη
Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



