• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι από διαρροή υγραερίου - Νεκρά και τα σκυλιά τους«Ρεσάλτο» Γάλλων κομάντο σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο - Η ανάρτηση ΜακρόνΑνατροπή στην Τουρκιά για το Falcon: «Δεν υπήρξε έκρηξη του αεροσκάφους στον αέρα»Τρόμος στο Ηράκλειο: 39χρονος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με παιδί
δημοφιλές τώρα: Δασκάλα απολύθηκε από τη θέση της σε δημόσιο σχολείο γιατί διατηρούσε Airbnb
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   17.06.2019 20:28
Newsroom
Newsroom

Γεωργιάδης: Ντροπή να χρησιμοποιεί ο Τσίπρας εθνικά θέματα προεκλογικά

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι ευτυχής που ο πρωθυπουργός δεν διέρρηξε τις ισχυρές συμμαχίες που έχρισε η προηγούμενη κυβέρνηση»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

«Είναι απολύτως προφανές ότι αυτό που έγινε σήμερα (17/6), έγινε στο πλαίσιο της προεκλογικής τακτικής του κ. Τσίπρα. Και είναι ντροπή ένας πρωθυπουργός να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους θέματα για λόγους προεκλογικούς», ανέφερε σε συνέντευξή του στο onetv για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Όταν διάβασα στο Twitter και στο Facebook δεκάδες μηνύματα, θα αναβληθούν οι εκλογές, πάμε για πόλεμο με την Τουρκία, μου ερχόταν να πετάξω το κινητό και να το σπάσω κάτω. Όταν βλέπει ο λαός να κάνεις έκτακτο ΚΥΣΕΑ παραμονή του Αγίου Πνεύματος δεν τον καθησυχάζεις. Δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους θέματα να τα χειρίζεται κάποιος με ανευθυνότητα γιατί έχει το μυαλό του στην κάλπη της 7ης Ιουλίου. Δείτε τη διαφορά. Μιλάμε για ενδεχόμενη γεώτρηση των Τούρκων στην κυπριακή ΑΟΖ. Έγινε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στην Κύπρο; Όχι. Οι Κύπριοι γιατί κράτησαν τόσο χαμηλούς τόνους και δεν έκαναν τίποτα το δραματικό; Γιατί το συμφέρον του ελληνισμού είναι οι χαμηλοί τόνοι. Ο έχων διεθνείς συμμαχίες και το Διεθνές Δίκαιο μαζί του, δεν χρειάζεται να κάνει κινήσεις πανικού. Παραμένει ψύχραιμος».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε επίσης ότι η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία έχουν δικαιώματα τα οποία απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο. Και συμπλήρωσε: «Οι διεθνείς συμμαχίες που έχει η Ελλάδα είναι πολύ ισχυρές, όπως σωστά είπε ο κ. Τσίπρας. Είμαι ευτυχής που δεν διέρρηξε αυτές τις ισχυρές συμμαχίες ως πρωθυπουργός παρότι ως αντιπολίτευση έκανε μεγάλη κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά όταν τις έχτιζε. Αναφέρομαι στη συμφωνία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο. Είναι από τα λίγα καλά που έκανε, ότι δεν χάλασε κάτι που είχε χτίσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Και βεβαίως αυτή τη πολύ μεγάλη φιλοαμερικανική στροφή που έχει κάνει. 'Αρα, ένα το κρατούμενο, η ΝΔ έχει στείλει ένα μήνυμα πάρα πολύ καθαρό στην Τουρκία. Είμαι ενωμένοι, δεν φοβόμαστε, είμαστε ψύχραιμοι, το Διεθνές Δίκαιο είναι μαζί μας, έχουμε συμμάχους, προχωράμε. Από αυτό μέχρι να πειστώ ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να διακόψει την περιοδεία του στην Κω και τη Νίσυρο την παραμονή του Αγίου Πνεύματος, να γυρίσει στην Αθήνα, να συγκαλέσει έκτακτο ΚΥΣΕΑ, να μιλάει όλη Ελλάδα 4-5 ώρες γιατί γίνεται αυτό το ΚΥΣΕΑ, με σκοπό να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, με συγχωρείτε αλλά ακόμα και ο Τσίπρας θα καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι το ακριβώς ανάποδο».

Διαβάστε ακόμη

Οι πέντε Ευρωπαίοι ηγέτες που καθορίζουν τη στάση της Ευρώπης απέναντι στον Τραμπ - Από τον «επαναστάτη» στον αναποφάσιστο

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι από διαρροή υγραερίου - Νεκρά και τα σκυλιά τους

Ανακοινώθηκαν οι διεκδικητές για τα φετινά Όσκαρ - 4 υποψηφιότητες για τη «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου

Βόρειο Σέλας: Κοσμοναύτης κατέγραψε το σπάνιο φαινόμενο από το διάστημα - Συγκλονιστικό βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΚΥΣΕΑ
  • Νέα Δημοκρατία
  • Άδωνις Γεωργιάδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr