• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Καρυστιανού: Με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει πίσω; «Δεν θέλω ου!» (Ep15)Ιράν: «Δεν θα γίνουν απαγχονισμοί σήμερα ή αύριο» - Άνοιξε ξανά ο εναέριος χώρος τουΣήμερα η υποδοχή της φρεγάτας Belharra «Κίμων» - «Σύμβολο μιας νέας εποχής για το Πολεμικό Ναυτικό»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   27.06.2019 21:55
Newsroom
Newsroom

Μήνυμα Mητσοτάκη προς το εσωτερικό της ΝΔ για σεμνότητα (vid)

Μιλώντας για τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη μείωσης της φορολογίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
(EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Ισχυρή εντολή ζήτησε από τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας στην κοινωνία, αλλά και σεμνότητας στο εσωτερικό της ΝΔ. Από το Κορωπί και την Ανατολική Αττική όπου περιοδεύει, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός, τόσο μεγαλύτερες είναι οι απαιτήσεις την επόμενη μέρα, να είμαστε σεμνοί και κοντά στα προβλήματα των πολιτών» προσθέτοντας πως «το να νοιάζεται κανείς, είναι μία κεντρική αξία της πολιτικής». Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν οι πολίτες δώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία, αυτή «θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων, δεν θα είναι μόνο νίκη της ΝΔ».  

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα capital controls που επιβλήθηκαν σαν σήμερα το καλοκαίρι του 2015, τόνισε πως «η χώρα σώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, που έβαλε το συμφέρον του τόπου πάνω από το συμφέρον της παράταξης». 

Μιλώντας για τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη μείωσης της φορολογίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 

«Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ σε όλους κατά 30%», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως οι νέες θέσεις εργασίας «θα έρθουν κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα με μία έκρηξη επενδύσεων».

Μιλώντας για την ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως η μείωση των φόρων και η άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, θα πρέπει να συνδυαστεί και με μέτρα για τη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων από την πλευρά των επιχειρήσεων. «Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που προσέχει τους εργαζόμενους, είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς» είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμη

Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»

Πως διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»

Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα

Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • εθνικές εκλογές 2019
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr