ΑΝΕΛ: Στη δημοσιότητα η δικαστική απόφαση για τα δάνεια της ΝΔ
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, η απόφαση προβλέπει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Νέας Δημοκρατίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πριν από λίγο οι ΑΝΕΛ έδωσαν στη δημοσιότητα τη δικαστική απόφαση στην οποία αναφέρθηκε την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο προβλέπει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά : «Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη μέχρι αύριο το μεσημέρι να ανακοινώσει τι λέει η απόφαση 2674 του 2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών με εναγόμενη τη Ν.Δ και ενάγουσα τράπεζα. Και να πει τι κυκλώματα έχει κινητοποιήσει για να μην γίνει η κατάσχεση που προβλέπει αυτή η απόφαση. Αν δεν το κάνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο θα το κάνουμε εμείς».
Διαβάστε ακόμη
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




