Στις 29 Ιουλίου στην Κύπρο ο Μητσοτάκης - Τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα τη Μεγαλόνησο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο στις 29 Ιουλίου, συζητήθηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η απόλυτη ευθυγράμμιση της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης στους κοινούς στόχους των δύο χωρών.

Επίσης, στη διάρκεια της συνομιλίας οριστικοποιήθηκε ότι το πρώτο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό θα γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου.
«Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις. Είχαν μακρά συνομιλία με ανταλλαγή απόψεων και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Με απόλυτη ευθυγράμμιση στους στόχους, οι δυο κυβερνήσεις μας προχωρούν με στενό συντονισμό» έγραψε στο Twitter ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



