Στις 29 Ιουλίου στην Κύπρο ο Μητσοτάκης - Τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα τη Μεγαλόνησο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο στις 29 Ιουλίου, συζητήθηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η απόλυτη ευθυγράμμιση της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης στους κοινούς στόχους των δύο χωρών.
Επίσης, στη διάρκεια της συνομιλίας οριστικοποιήθηκε ότι το πρώτο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό θα γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου.
«Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις. Είχαν μακρά συνομιλία με ανταλλαγή απόψεων και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Με απόλυτη ευθυγράμμιση στους στόχους, οι δυο κυβερνήσεις μας προχωρούν με στενό συντονισμό» έγραψε στο Twitter ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



