Τσακαλώτος: Είμαι περήφανος για τον Μπελογιάννη και τον Πέτρουλα
Ο τέως υπουργός Οικονομικών μιλώντας επί των προγραμματικών δηλώσεων αναφέρθηκε και στη Μαρία Αντουανέτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είμαι περήφανος για τον Μπελογιάννη, για τον Πέτρουλα και όλους τους ήρωες». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων ο τέως υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο σχέδιο που είχε η προηγούμενη κυβέρνηση για τα υπερπλεονάσματα ρωτώντας χαρακτηριστικά τα εξής: Γιατί το απορρίψατε; Μήπως γιατί η λιτότητα είναι μέσα στο σχέδιο σας;»
«Το 2020 πόσο θα είναι ο δημοσιονομικός χώρος; To έχετε υπολογίσει; Τα μέτρα τα δικά σας τα υπολογίζουμε 1,8 δισεκατομμύρια. Εσείς πόσο λέτε; Πως θα “τετραγωνίσετε' τον κύκλο; Με μείωση του αφορολόγητου ή θα πάρετε 1,8 δισεκατομμύρια από φοροδιαφυγή; Τι θα κάνετε με συντάξεις, επιδόματα και προσλήψεις;» πρόσθεσε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.
«Αυτή η δεξιά ατζέντα του φτιάχνουμε εχθρούς πάντα πάει πιο δεξιά γιατί πόσο καιρό θα φάνε τα μεσαία στρώματα από καταστολή» συμπλήρωσε και παραφράζοντας μία φράση που έχει αποδοθεί στη Μαρία Αντουανέτα είπε «λέτε αν δεν υπάρχει ψωμί μπορείτε να πάρετε καταστολή».
Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στον Ασπρόπυργο - Οι καταγγελίες
Το τελευταίο αντίο στη Βάγια Νέστορα - Με ασθενοφόρο στην κηδεία η κόρη της
Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η τραγουδίστρια του «Total Eclipse of The Heart»
Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη - Ηταν πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



