Άδωνις Γεωργιάδης: Ο διευθυντής του γραφείου μου είναι σαν να έχει 10 πτυχία
Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στην κριτική που δέχθηκε επειδή διόρισε συνεργάτη του απόφοιτο Λυκείου ως μετακλητό στο πολιτικό του γραφείο με μισθό υπαλλήλου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δέκτης κριτικής έγινε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς διόρισε τον Γιάννη Θεοδωράτο, συνεργάτη στο πολιτικό του γραφείο, ως μετακλητό υπάλληλο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Ωστόσο όπως προέκυψε ο συγκεκριμένος συνεργάτης του ήταν απόφοιτος Λυκείου.
«Ο διευθυντής ενός υπουργικού γραφείου δεν κρίνεται απο τα τυπικά του προσόντα, αλλά από την εμπιστοσύνη που του έχει ο υπουργός» απάντησε ο κ.Γεωργιάδης σε χρήστρια του Twitter η οποία διαμαρτυρήθηκε για έλλειψη αριστείας. «Ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία για όσους γνωρίζουν» πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Μάλιστα κάλεσε όσους τον αμφισβητούν την επάρκεια του συνεργάτη του να δουν μία από τις εκπομπές του «Με το κλειδί της ιστορίας», στην οποία κατά καιρούς ο κ. Θεοδωράτος υποστήριζε ότι έρχονται οι «λαθρομετανάστες» και φεύγουν οι Ελληνες.
Δεν είναι μόνο η λειψυδρία: Οι τεράστιες ποσότητες νερού που χάνονται στην Ελλάδα από διαρροές και η μεγάλη «ανάσα» στην Αττική
Ιστορία τρέλας στη Θεσσαλονίκη: Του ζήτησαν δύο φορές δημοτικά τέλη για ακίνητο που πούλησε πριν 14 χρόνια
Η μάχη της Αθήνας για τους «γαλάζιους»: Γνωστά ονόματα κυνηγάνε τον σταυρό σε τρεις δύσκολες περιφέρειες
«Ο στόχος είναι η καταστροφή»: Η εύθραυστη ισορροπία του Ισραήλ με ΗΠΑ, Ιράν και Λίβανο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




