Δεν θα γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπορίσοφ
Λόγω της αλλαγής του προγράμματος του κ. Μπορίσοφ, οι δύο πρωθυπουργοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως προσεχές διάστημα.
Δεν θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Βούλγαρο ομόλογό του, Μπόικο Μπορίσοφ.
Οπως έκανε γνωστό το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μπορίσοφ επρόκειτο να βρεθεί την Τετάρτη στην Αθήνα για ιδιωτική κοινωνική εκδήλωση και σε αυτό το πλαίσιο είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Λόγω της αλλαγής του προγράμματος του κ. Μπορίσοφ, οι δύο πρωθυπουργοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως προσεχές διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



