Τράκαρε με το Mini ο πρώην υπουργός Δημήτρης Μάρδας (pic)
Το τροχαίο προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook, καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές είχε το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.
Οδηγώντας στην περιφερειακή οδό το αυτοκίνητο Mini Cooper-αντίκα, που κατέχει εδώ και 38 χρόνια, ο Δημήτρης Μάρδας άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε κάποια βλάβη και χτυπήθηκε στο πίσω αριστερό μέρος του οχήματος από φορτηγό που ακολουθούσε.
«Ύστερα από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το Mini…» έγραψε ο ίδιος στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση από τη σχετική φωτογραφία.
Ο καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα, καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους, διαβεβαιώνοντας πως όλοι είναι καλά και πως το ατύχημα άφησε μόνο υλικές ζημιές.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



