«Πέφτουν» οι υπογραφές για τον East Med - Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Νετανιάχου
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα συμμετάσχει σε τριμερή σύνοδο με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου, κ. Αναστασιάδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 2 έως τις 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τους οποίος θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Επιπρόσθετα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Νετανιάχου θα συμμετάσχει σε τριμερή σύνοδο με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου, κ. Αναστασιάδη, και θα ακολουθήσει η υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας (IGA), Ισραήλ - Ελλάδας - Κύπρου για τον αγωγό East Med.
ΕΟΔΥ: Νέο επιστημονικό συμβούλιο μετά τις μαζικές παραιτήσεις των 13 μελών - Όλα τα ονόματα
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Σπείρα απέσπασε 710.000 ευρώ από πατέρα πρώην βουλεύτριας της ΝΔ - «Μας τα έδωσε για να εξαγοράσει τις ψήφους μας»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



