Παππάς: Oι εξαγγελίες Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι είναι εμπαιγμός των πολιτών
«Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι» τόνισε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε μιλώντας σε κρητικά ΜΜΕ ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Αφορμή οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού σχετικά με την αναβάθμιση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και την κατασκευή νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.
«Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Πρόκειται για έργα με διαγωνισμούς σε εξέλιξη και αντίστοιχα με σύμβαση υπογεγραμμένη, τα οποία τώρα παγώνουν και θα καθυστερήσουν τουλάχιστον δύο χρόνια επιπλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.
«Αντίστοιχο εμπαιγμό βιώνουν οι κάτοικοι της Πελοποννήσου με την Πατρών - Πύργου, της Θεσσαλίας με τον Ε65, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης με το μετρό, καθώς πρόκειται για τα μεγάλα έργα υποδομών της χώρας που πάγωσαν με ευθύνη της ΝΔ» πρόσθεσε.
«Η επιλογή Μητσοτάκη επιφέρει μεγάλες συνέπειες στην απασχόληση, την παραγωγικότητα της οικονομίας, την ανάπτυξη. Το επικοινωνιακό περιτύλιγμα των εξαγγελιών της ΝΔ έχει αντοχές λίγων ωρών, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της» κατέληξε.
Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Αίρεται το απαγορευτικό απόπλου στις 16:00 - Ποια δρομολόγια θα γίνουν κανονικά
Σοβαρό τροχαίο στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου - Καραμπόλα με τραυματίες
Ακυρώνεται η προβολή της «Αρκουδότρυπας» στην Αιγιαλεία μετά από ομοφοβικές αντιδράσεις
Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε θάμνο και μοίραζε κλήσεις σε όσους χρησιμοποιούσαν το κινητό ενώ οδηγούσαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



