Πέτσας για πρώτη κατοικία: Οι αδύναμοι και όχι οι πονηροί θα έχουν εύνοια
Ο Στέλιος Πέτσας, μεταξύ άλλων, ανέφερε επίσης ότι αυτό το ένα τρίτο που δεν μπορεί να ταυτοποιήσει το ακίνητό του συμβαίνει γιατί άλλο έχουν δηλώσει στην εφορία και άλλο στην τράπεζα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας που αφορά στην προστασία της πρώτης κατοικίας και επεσήμανε: «Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε ότι αρκετά περισσότεροι δανειολήπτες σπεύδουν να αντλήσουν στοιχεία από την πλατφόρμα για να προστατευθούν».
Ακόμη ανέφερε πως «κάποια στατιστικά στοιχεία που συνελέγησαν, μετά τις επανειλημμένες εκκλήσεις προς τους πολίτες για ένταξη στο πλαίσιο προστασίας, δείχνουν ότι αν και περίπου 120.000 πολίτες δικαιούνται, έχουν μπει για ενημέρωση περίπου 60.000. Πολλοί απ' αυτούς δεν προχωρούν καν σε άρση του απορρήτου των στοιχείων τους. Περίπου το ένα τρίτο δεν μπορεί να ταυτοποιήσει την πρώτη του κατοικία. Το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο. Είμαστε εδώ να άρουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει και θα ξεκινήσουμε καμπάνια για να τύχουν οι αδύναμοι και όχι οι πονηροί της εύνοιας του μέτρου».
Ο Στέλιος Πέτσας, μεταξύ άλλων, ανέφερε επίσης ότι αυτό το ένα τρίτο που δεν μπορεί να ταυτοποιήσει το ακίνητό του συμβαίνει γιατί άλλο έχουν δηλώσει στην εφορία και άλλο στην τράπεζα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την αποστροφή του λόγου του για «πονηρούς» στην ουσία αναφέρεται στους στρατηγικούς κακοπληρωτές, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν θα ενδιαφέρονταν να ενταχθούν στην πλατφόρμα για τα κόκκινα δάνεια.
Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




