Χαρίτσης: Η ανοησία φαίνεται ότι περισσεύει στους επιτελείς του Μαξίμου
Η ΕΚΤ περιλαμβάνει την Ελλάδα γιατί η χώρα βγήκε από τα μνημόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η ανοησία φαίνεται ότι περισσεύει στους επιτελείς του Μαξίμου. Η Ελλάδα θα συμμετέχει στο προσωρινό πρόγραμμα της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση μιας φονικής πανδημίας, όπως όλες οι χώρες της Ευρώπης, και όχι στο QE». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, για να σχολιάσει πως «αυτό που οι επιτελείς δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να παραδεχθούν, είναι ότι αν η ΕΚΤ σήμερα περιλαμβάνει και την Ελλάδα και δεν την εξαιρεί, είναι γιατί η χώρα βγήκε από τα μνημόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
«Η ΝΔ αντί να πανηγυρίζει ότι "λόγω δικών της χειρισμών μπήκαμε σε αυτό το πρόγραμμα", καλό θα είναι να δει πώς μπορεί να αυξήσει το ανεπαρκές πακέτο βοήθειας που ανακοίνωσε χθες», πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης.
Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και ελλείψεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες υγείας» και πως «αυτά πρέπει να παρέχει ένα κοινωνικό κράτος». «Αρκετά με την πολιτική εκμετάλλευση κάθε καταστροφικού γεγονότος στη χώρα», κατέληξε.
Ποιο είναι το ελληνικό πλοίο που χτυπήθηκε από πύραυλο στη Μαύρη Θάλασσα - Σε ποιον ανήκει
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο που σκότωσε τον οπαδό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Νησί Χαργκ: Τι θα συμβεί στις τιμές του πετρελαίου αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις του Ιράν
Ελεύθεροι από κάθε κατηγορία οι μαθητές που σκότωσαν τον καθηγητή τους στη φάρσα που κατέληξε σε τραγωδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



