• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Παρέμβαση από την ΥΠΑ για το πρωτοφανές ατύχημα με τη σκάλα στο αεροδρόμιο της ΑράξουΜοναδικό θέαμα μέσα στο Μάιο: «Ήρθαμε για μπάνιο και βρεθήκαμε στα χιόνια»Τρομακτική έκρηξη σε σπίτι στην Καστοριά: Τραυματίστηκε 15χρονος - Σοκάρουν οι εικόνεςΕπιστροφή στην κορυφή: Πρωταθλήτρια η Κ19 του ΠΑΟΚ!
δημοφιλές τώρα: Σε 3 μέρες την έχεις γυρίσει όλη: Η ευρωπαϊκή πόλη που μοσχοβολάει λιωμένη σοκολάτα, μοιάζει με...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   02.04.2020 14:13
Newsroom
Newsroom

Παναγιωτόπουλος: Λίγο περισσότερα από 20 τα κρούσματα στις Ενοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας πρόσθεσε ότι οι στρατεύσιμοι περιορίζονται για λόγους προφύλαξης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  

Μέχρι τώρα τα κρούσματα κορονοϊού ήταν σποραδικά και λίγα στις Ένοπλες Δυνάμεις, πεδίο που δεν προσφέρεται για ασκήσεις ανεύθυνης αντιπολίτευσης, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ.

Τα στελέχη αριθμούν πάνω από 100.000 και τα κρούσματα είναι λίγο περισσότερα από 20, σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας, τόνισε ο ΥΕΘΑ, υπενθυμίζοντας ότι το μέτρο του εγκλεισμού ισχύει μόνο για τις Στρατιωτικές Σχολές, όπου δεν έχει βρεθεί προς το παρόν τουλάχιστον ούτε ένα κρούσμα.

Αρχές Ιουνίου και όχι Μαρτίου θα γίνει η κατάταξη νεοσύλλεκτων της επόμενης ΕΣΣΟ, για λόγους «αραίωσης», ενώ θα διανέμεται σε όλους συσκευασία με γάντια και αντισηπτικό καθώς και φυλλάδιο με οδηγίες προφύλαξης. Στόχος η ειδική αυτή συσκευασία αυτοπροστασίας να διανεμηθεί σε όλους τους στρατεύσιμους που υπηρετούν στις μονάδες, ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας πρόσθεσε ότι οι στρατεύσιμοι περιορίζονται για λόγους προφύλαξης, ενώ σχετικά με την αναστολή αδειών τόνισε ότι το διάστημα που χάνεται τώρα, θα αφαιρεθεί στο τέλος της θητείας η οποία έτσι θα λήξει νωρίτερα. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει με κάθε τρόπο να λειτουργούν κι εμείς οφείλουμε να λάβουμε όλα τα μέτρα», επισήμανε ο υπουργός Άμυνας.


 

Διαβάστε ακόμη

«Αγαπάμε τους Αμερικανούς μας»: Η γερμανική πόλη που τρέμει στην ιδέα της απόσυρσης των ΗΠΑ

Μοναδικό θέαμα μέσα στο Μάιο: «Ήρθαμε για μπάνιο και βρεθήκαμε στα χιόνια»

Τρόμος σε παραλία στη Φλόριντα: 50χρονος απείλησε λουόμενους με τρυπάνι για μια ξαπλώστρα - «Θα σε σκοτώσω»

Απίστευτη γκάφα σερβιτόρου: Την είδε... Μέσι και πέταξε την μπάλα στο ποτήρι πελάτισσας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Νίκος Παναγιωτόπουλος
  • Ένοπλες Δυνάμεις
  • Κορονοϊός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr