Ιταλία: Βαριά «καμπάνα» σε 60χρονη που έβγαλε βόλτα τη... χελώνα της
Οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους αστυνομικους...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θέλησε να βγάλει έξω τη... χελώνα της για να πάρει καθαρό αέρα. Με αυτόν τον τρόπο μια 60χρονη στη Ρώμη δικαιολόγησε την παρουσία της στον δρόμο τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, που της επέβαλε πρόστιμο ύψους 400 ευρώ.
«Οι καραμπινιέροι της συνοικίας Τσεντοτσέλε επέβαλαν πρόστιμο σε μια 60χρονη που έπιασαν να κυκλοφορεί εκτός της οικίας της χωρίς να έχει κάποια δικαιολογία», παρά τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν τεθεί σε ισχύ για την αναχαίτιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου των καραμπινιέρων.
Η γυναίκα, που «έκανε βόλτα πεζή με τη χελώνα της», «έδωσε μια μονάχα δικαιολογία, υποστήριξε ότι είχε βγει έξω από το σπίτι της για να κάνει βόλτα τη χελώνα της».
Οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, που της επέβαλαν πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, διευκρίνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνόμος Νούντζιο Καρμπόνε.
Ένας αριθμός ρεκόρ προστίμων επιβλήθηκε στην Ιταλία τη Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εκ των 252.148 ελέγχων που διενεργήθηκαν, σε 16.545 περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη τήρηση των κανόνων περιορισμού των μετακινήσεων. Ήτοι μια αύξηση 20,2% σε σύγκριση με την Κυριακή του Πάσχα (13.756).
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




