Βέλγιο: 193 θάνατοι σε γηροκομεία από τον κορονοϊό
Οι συνολικοί θάνατοι έχουν φτάσει τους 5.453 ενώ τα συνολικά κρούσματα έφτασαν τα 37.183🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στους 290 έφτασαν οι θάνατοι από τον κορονοϊό στο Βέλγιο το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να φτάνει τους 5.453. Παράλληλα τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο ήταν 1.045 ενώ ο συνολικός τους αριθμός 37.183.
Από τους 290 θανάτους οι 193 ήταν σε γηροκομεία ενώ οι 93 ήταν σε νοσοκομεία. Στο μεταξύ στα νοσοκομεία εισήλθαν 303 άτομα ενώ ο συνολικός αριθμός των νοσηλευόμενων φτάνει τους 5.069.
Ακόμη 1.119 ασθενείς νοσηλεύονται στην Εντατική. Οι 809 νοσηλεύονται με αναπνευστική υποστήριξη. Τέλος 387 άτομα πήραν εξιτήριο το τελευταίο 24ωρο ενώ από την αρχή της πανδημίας έχουν πάρει εξιτήριο 8.348 άτομα.
Διαβάστε ακόμη
Πατροκτονία στη Γλυφάδα: «Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα» - Οι μαρτυρίες που σοκάρουν
Ο 37χρονος Άλεξ που δολοφονήθηκε από την ICE «ήθελε να αλλάξει τον κόσμο»
Διαιτητής του βόλεϊ κάηκε ζωντανός στο σπίτι του: Ξέσπασε φωτιά από γκαζάκι
Ξύλο μεταξύ Βεζένκοφ και Πετρόπουλου - Σκηνές έντασης στο Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



