Χαμόγελα στην Ισπανία: Οι λιγότεροι νεκροί των τελευταίων 30 ημερών
Η Ισπανία έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Ισπανοί που έχουν δώσει τεράστια κι άνιση ως τώρα μάχη με τον κορονοϊό έχουν κάθε δικαίωμα να χαμογελούν και να αισιοδοξούν, καθώς η χώρα της Ιβηρικής ανακοίνωσε σήμερα πως ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την πανδημία μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα ενός μήνα, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 288 θάνατοι.
Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε έτσι στους 23.190 από 22.902 μια μέρα πριν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού αυξήθηκε σε 207.634 από 205.905 την προηγουμένη.
Η Ισπανία έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία, όμως άρχισε να χαλαρώνει το lockdown επιτρέποντας στα παιδιά να βγαίνουν από το σπίτι.
Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



