Σαρώνουν τη Γουχάν με τεστ νουκλεϊκού οξέος
Η Γουχάν άρχισε μία εκστρατεία στις 14 Μαΐου, για τον εντοπισμό των ασυμπτωματικών φορέων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πόλη Γουχάν της Κίνας, από όπου και άρχισε το ξέσπασμα του κορονοϊού πραγματοποίησε χθες 222.675 τεστ νουκλεϊκού οξέως, σύμφωνα με την τοπική αρχή υγείας, πρόκειται σχεδόν για διπλάσιο αριθμό τεστ, από αυτά που πραγματοποιήθηκαν μία ημέρα νωρίτερα.
Η Γουχάν άρχισε μία εκστρατεία στις 14 Μαΐου, για τον εντοπισμό των ασυμπτωματικών φορέων, των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, χωρίς να έχουν κάποιο εξωτερικό σύμπτωμα της αρρώστιας, αφού επιβεβαίωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο την πρώτη ομάδα των μολύνσεων από την COVID-19, μετά τον τερματισμό της εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας (8 Απριλίου).
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



