Σεισμό 8 Ρίχτερ στην Κρήτη προβλέπει Τούρκος σεισμολόγος
Ο Τούρκος σεισμολόγος επισημαίνει ότι το ρήγμα ξεκινά από τη θάλασσα του Ιονίου, συνεχίζει νοτίως της Κρήτης και από τη Ρόδο φτάνει στο Φετιγέ της Τουρκίας
Σεισμό 8 ρίχτερ στην Κρήτη προβλέπει Τούρκος σεισμολόγος Την πιθανότητα σεισμού 8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ προβλέπει ο γνωστός Τούρκος σεισμολόγος Σουκρού Ερσόι στην Κρήτη, προειδοποιώντας ότι θα επηρεάσει σοβαρά και την Τουρκία.
Ο Τούρκος σεισμολόγος επισημαίνει ότι το ρήγμα ξεκινά από τη θάλασσα του Ιονίου, συνεχίζει νοτίως της Κρήτης και από τη Ρόδο φτάνει στο Φετιγέ της Τουρκίας.
Διαβάστε ακόμη
Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
«Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



