Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 350.000 οι νεκροί παγκοσμίως λόγω κορονοϊού
Η επίσημη καταμέτρηση από το Γαλλικό Πρακτορείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 350.000 ανθρώπους στον πλανήτη, τα τρία τέταρτα εκ των οποίων ζούσαν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, αφότου προσέβαλε άνθρωπο για πρώτη φορά στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019 στην Κίνα.
Αυτό αναφέρει η καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου -η οποία βασίζεται σε επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις- ως τις 09:00 σήμερα ώρα Ελλάδας.
Συνολικά, έχουν καταγραφεί 350.196 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 στον κόσμο (επί συνόλου 5.589.389 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2), εκ των οποίων οι 173.713 στην Ευρώπη (2.057.414 κρούσματα μόλυνσης), την ήπειρο η οποία έχει υποστεί το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία.
Οι ΗΠΑ είναι η χώρα η οποία θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς (98.929), ενώ την ακολουθούν σε αριθμό θυμάτων το Ηνωμένο Βασίλειο (37.048), η Ιταλία (32.955), η Γαλλία (28.530) και η Ισπανία (27.117).
Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο 45χρονος θείος σκότωσε τα δύο ανίψια του - «Δεν μου φέρονταν καλά»
Προειδοποίηση Λέκκα: Το Ρέθυμνο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τσουνάμι
7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
«Προσωρινή παύση» από την ΕΡΤ στην εκπομπή του Σιαδήμα, μετά την εμφάνιση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



