ΗΠΑ: Eίναι επίσημο - Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη
Από Δευτέρα η οικονομική πρωτεύουσα των ΗΠΑ θα μπει στη Φάση 1 της επανεκκίνησης των οικονομικών δραστηριοτήτων της που είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο ήρε σήμερα Κυριακή την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες που είχε επιβληθεί στην πόλη εδώ και μία εβδομάδα με αφορμή τις ταραχές στο περιθώριο των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων.
«Χθες και την περασμένη νύχτα είδαμε την πόλη μας στα καλύτερά της», έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί αίρεται, με άμεση ισχύ.
Από αύριο Δευτέρα η οικονομική πρωτεύουσα των ΗΠΑ θα μπει στη Φάση 1 της επανεκκίνησης των οικονομικών δραστηριοτήτων της που είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας. Θα επιτραπεί έτσι να επαναλειτουργήσουν τα εργοστάσια και ο κλάδος των κατασκευών. Τα καταστήματα του λιανεμπορίου θα ανοίξουν, αλλά υπό όρους.
Στις 2 Ιουνίου ο Δημοκρατικός δήμαρχος είχε ανακοινώσει ότι παρατείνεται μέχρι και σήμερα, 7 του μηνός, η απαγόρευση κυκλοφορίας αφού πολλά καταστήματα ειδών πολυτελείας στο Μανχάταν λεηλατήθηκαν και βανδαλίστηκαν από διαδηλωτές.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν ειρηνικά. Το Σάββατο οι συγκεντρωμένοι αψήφησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά η Αστυνομία δεν επενέβη, σε αντίθεση με τις προηγούμενες νύχτες.
Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



