Ο Κασόγκι πίστευε ότι ήταν ασφαλής στην Τουρκία
Στην αποκάλυψη ότι ο μνηστήρας της δεν ανησυχούσε πηγαίνοντας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη προχώρησε η αρραβωνιαστικιά του Τζαμάλ Κασόγκι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Haberturk, δήλωσε ότι ο Τζαμάλ Κασόγκι τής είχε αναφέρει ότι περίμενε πως θα αντιμετώπιζε κάποια μικρά προβλήματα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.
Η μνηστή του ανέφερε, ακόμη, ότι ο Κασόγκι δεν είχε δεχτεί οδηγίες για να επισκεφθεί το προξενείο από την διπλωματική αντιπροσωπεία του Βασιλείου στην Ουάσινγκτον, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να πάει.
Στη χειρότερη περίπτωση σκεφτόταν ότι μπορεί να του έκαναν παρατηρήσεις, στην περίπτωση που δεν πήγαινε στο προξενείο, όπως αποκαλύπτει η σύντροφός του.
Ο ίδιος εκτιμούσε ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα τολμούσε να τον ανακρίνει ή να τον συλλάβει στο έδαφος της Τουρκίας.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Κασόγκι είχε πει ότι του είχαν φερθεί καλά στο προξενείο, μετά την πρώτη επίσκεψή του, στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά στις αρχές Οκτωβρίου βρήκε τραγικό θάνατο.
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



