Live - Τελετή μνήμης: Το Μπέργκαμο αποχαιρετά τους νεκρούς από κορονοϊό
Η τοπική ορχήστρα θα εκτελέσει την Messa di Requiem, του συνθέτη Γκαετάνο Ντονιτζέτι, μπροστά στην είσοδο του νεκροταφείου της πόλης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πόλη του Μπέργκαμο, στην βόρεια Ιταλία, πραγματοποιεί τελετή μνήμης για τους νεκρούς του κορονοϊού. Θα είναι παρών ο πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα και διακόσιοι σαράντα τρεις δήμαρχοι της περιφέρειας του Μπέργκαμο. Για λόγους ασφαλείας, οι πολίτες θα παρακολουθήσουν την τελετή από το σπίτι τους, για να μην σημειωθεί συνωστισμός.
Η τοπική ορχήστρα θα εκτελέσει την Messa di Requiem, του συνθέτη Γκαετάνο Ντονιτζέτι, μπροστά στην είσοδο του νεκροταφείου της πόλης. Πρόκειται για ένα έργο κλασσικής μουσικής, το οποίο βασίζεται στην νεκρώσιμη ακολουθία της Καθολικής Εκκλησίας. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν μέλη της ορχήστρας που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς να μπορέσουν να τους πουν ούτε το στερνό αντίο.
Η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai θα μεταδώσει απευθείας την τελετή, την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα και άλλες, σε άλλες περιοχές της χώρας που επλήγησαν , τραγικά, από τον κορονοϊό.
Ψάθα: «Ποιος έδωσε την εντολή;» - Κατέθεσε το πλήρωμα του ενός ελικοπτέρου - Τα «φλέγοντα» ερωτήματα
Φρίκη στον Μυστρά: Είχε κάνει «οχυρό» το ξενοδοχείο με το πτώμα του πατέρα του - Τι τον «έδωσε» στις Αρχές
Πατέρας χρησιμοποίησε το TikTok της 11χρονης κόρης του, κάλεσε τον βιαστή της σπίτι και τον πυροβόλησε
Ποιος ήταν ο άγνωστος νεκρός του βάλτου: Η αστυνομία του Νιου Τζέρσι ψάχνει απάντηση για λείψανα του 1982
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



