Βαρκελώνη: Ενα βήμα πριν το πλήρες lockdown με πολλές απαγορεύσεις
Οδηγία να μην βγαίνουν οι κάτοικοι έξω παρά μόνο για λόγους πρώτης ανάγκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Nα «παραμείνουν στα σπίτια τους» κλήθηκαν οι κάτοικοι της Βαρκελώνης. Η εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας, ανακοίνωσε ότι οι πολίτες της περιοχής θα πρέπει να μην βγαίνουν έξω παρά μόνο για λόγους πρώτης ανάγκης έπειτα από μια αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.
«Πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους, αν δεν είναι απαραίτητο να βγουν», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Μεριτζέλ Μπουντό ανακοινώνοντας παράλληλα το κλείσιμο των κινηματογράφων, των θεάτρων και των ντισκοτέκ, την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων και των επισκέψεων στους οίκους ευγηρίας ή τον περιορισμό στο 50% των πελατών στα μπαρ και στα εστιατόρια.
Οι περιφερειακές καταλανικές αρχές είπαν πως τα μέτρα έχουν σκοπό να αποτρέψουν την επιβολή lockdown στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



