Politico: Ποιος ηγέτης φόρεσε καλύτερα τη μάσκα του στη Σύνοδο Κορυφής
Με εννιά στα δέκα βαθμολογήθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης - Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέρ Μπετέλ, βαθμολογήθηκε με δέκα στα δέκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, πραγματοποιείται με πρωτοφανή μέτρα προστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού. Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίστηκαν φορώντας στα πρόσωπά τους μάσκα προστασίας. Μάλιστα, ο καθένας επέλεξε και διαφορετικό σχέδιο. Άλλοι όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, εμφανίστηκαν με μάσκα που είχε την ελληνική, την ιταλική και την πορτογαλική σημαία αντίστοιχα.

Άλλοι όπως η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, επέλεξαν τις κλασικές λευκές μάσκες.
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν - που παντρεύτηκε την Τετάρτη - εμφανίστηκε με μία χειρουργική μάσκα, ενώ ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ φορούσε μάσκα με βαλβίδα (δεν συνίσταται από τους λοιμωξιολόγους).
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέρ Μπετέλ, εμφανίστηκε με μία μάσκα που έγραφε τη λέξη «καλημέρα» στη γλώσσα του. Η ιστοσελίδα Politico Europe έκανε μία ψηφοφορία αναφορικά με το ποιος από τους ηγέτες φόρεσαν καλύτερα τη μάσκα τους. Αν και η ψηφοφορία είναι ακόμα ανοιχτή ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου συγκέντρωσε δέκα στα δέκα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εννέα στα δέκα.
Μέχρι και αυτή την ώρα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, με 32,13% και ακολουθεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με 26,58%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16,7%.
Στο poll του Politico Europe περιλαμβάνονται ο Σαρλ Μισέλ, η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, ο Μπόικο Μπορίσοφ, η Άνγκελα Μέρκελ, η Μέτε Φρεντέρικσεν, η Σοφί Βιλμές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντόνιο Κόστα, ο Τζουζέπε Κόντε και ο Ξαβιέρ Μπετέλ.
Σαρλ Μισέλ 1/10

Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν 2/10

Εμανουέλ Μακρόν 3/10

Μέτε Φρεντέρικσεν 4/10

Αντόνιο Κόστα 5/10

Σόφι Βιλμές 5/10

Μπόικο Μπορίσοφ 6/10

Άνγκελα Μέρκελ 6/10

Τζουζέπε Κόντε 7/10

Κυριάκος Μητσοτάκης 9/10

Ξαβιέρ Μπετέλ 10/10

Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



