Drone κατέγραψε την κατεδάφιση καμινάδας παλιού εργοστασίου (vid)
Στο χώρο όπου υπήρχε η καμινάδα θα κατασκευαστεί δρόμος που θα οδηγεί σε 200 σπίτια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία καμινάδα ύψους 56 μέτρων κατεδαφίστηκε για να ανοίξει δρόμο για 200 νέα σπίτια. Η καμινάδα βρισκόταν σε ένα παλιό εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου στο Μπάρινγκτον του Κέιμπριτζ.
Το εργοστάσιο ήταν εκτός λειτουργίας από το 2008 με αποτέλεσμα να χαθούν 80 θέσεις εργασίας. Πριν ο χώρος εγκαταλειφθεί παρήγαγε 1 εκατ. τόνο τσιμέντο ετησίως για τον τομέα των κατασκευών.
Ο κ. Drayton, ο οποίος εργάστηκε στην περιοχή 45 χρόνια, δήλωσε στο BBC ότι η καμινάδα ήταν ένα «ορόσημο, μέρος του χωριού και της ιστορίας του» και πρόσθεσε πως όταν έκλεισε αρκετοί άνθρωποι ανέβαιναν πάνω σε αυτή. Αυτός που πάτησε το κουμπί της κατεδάφισης είναι κάτοικος της περιοχής και ονομάζεται Kevin Stigwood.
Διαβάστε ακόμη
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



