Drone κατέγραψε την κατεδάφιση καμινάδας παλιού εργοστασίου (vid)
Στο χώρο όπου υπήρχε η καμινάδα θα κατασκευαστεί δρόμος που θα οδηγεί σε 200 σπίτια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία καμινάδα ύψους 56 μέτρων κατεδαφίστηκε για να ανοίξει δρόμο για 200 νέα σπίτια. Η καμινάδα βρισκόταν σε ένα παλιό εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου στο Μπάρινγκτον του Κέιμπριτζ.
Το εργοστάσιο ήταν εκτός λειτουργίας από το 2008 με αποτέλεσμα να χαθούν 80 θέσεις εργασίας. Πριν ο χώρος εγκαταλειφθεί παρήγαγε 1 εκατ. τόνο τσιμέντο ετησίως για τον τομέα των κατασκευών.
Ο κ. Drayton, ο οποίος εργάστηκε στην περιοχή 45 χρόνια, δήλωσε στο BBC ότι η καμινάδα ήταν ένα «ορόσημο, μέρος του χωριού και της ιστορίας του» και πρόσθεσε πως όταν έκλεισε αρκετοί άνθρωποι ανέβαιναν πάνω σε αυτή. Αυτός που πάτησε το κουμπί της κατεδάφισης είναι κάτοικος της περιοχής και ονομάζεται Kevin Stigwood.
Διαβάστε ακόμη
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 43χρονο και την 38χρονη για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη
Η Γερμανία ταυτοποίησε δύο πρόσωπα για την επίθεση με drone στη Λειψία - Καρέ καρέ ο τρόπος δράσης τους
Αυτά είναι τα φάρμακα που παρουσιάζουν ελλείψεις - Όλη η νέα λίστα του ΕΟΦ
Ποιος θα γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ; Οι έξι ηθοποιοί που διεκδικούν έναν ρόλο δισεκατομμυρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



