Γερμανία: Μαζικές διαδηλώσεις από συνωμοσιολόγους και αρνητές της πανδημίας του κορονοϊού
Εκφράζουν την αντίθεσή τους στις σχετικές αποφάσεις της πολιτείας, ενώ υποστηρίζουν ότι «η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας είναι αυτή της πανδημίας»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μαζικές διαδηλώσεις κατά των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό διοργανώνονται σήμερα στο Βερολίνο. Με συνθήματα όπως «Εμείς είμαστε το δεύτερο κύμα» και «Αντίσταση», δεκάδες χιλιάδες αρνητές των περιορισμών που επιβάλλονται για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζουν την αντίθεσή τους στις σχετικές αποφάσεις της πολιτείας, ενώ υποστηρίζουν ότι «η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας είναι αυτή της πανδημίας».
Ελάχιστοι από τους διαδηλωτές φορούν προστατευτικές μάσκες, ενώ δεν τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας. Η κορύφωση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας αναμένεται για αργότερα σήμερα το απόγευμα, σε εκδήλωση υπό τον τίτλο «Το τέλος της πανδημίας - Ημέρα ελευθερίας» και, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της πόλης του Βερολίνου Αντρέας Γκάιζελ, έχουν δηλώσει συμμετοχή και κάποιες οργανώσεις νεοναζί.
Για σήμερα έχουν επίσης ανακοινωθεί και αντι-διαδηλώσεις, ενώ η σστυνομία του Βερολίνου περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις με περισσότερους από 1000 αστυνομικούς.





Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



