Πέθανε μέσα στην Αγία Σοφία ο μουεζίνης Οσμάν Ασλάν
Ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγία Σοφία από καρδιακή προσβολή, την Κυριακή. Ο θάνατός του ήρθε λίγες ημέρες μετά τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και της μουσουλμανικής προσευχής που συντελέστηκε εκεί, έπειτα από δεκαετίες.
Ο Ασλάν υπηρετούσε στην Αγία Σοφία από την πρώτη ημέρα της μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους σχετικά με τα μέτρα του κορονοϊού μέσα στον ναό.
Διαβάστε ακόμη
«Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες»: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στην υπόθεση απάτης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Ταυτοποιήθηκε μυστηριώδες πλάσμα που εντοπίστηκε στα Ιμαλάια... δεν θα έπρεπε όμως να βρίσκεται εκεί
Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ
Βίντεο-σοκ από τη συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες - Κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στη Φλόριντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



