Ντόναλντ Τραμπ: Πιθανό ένα εμβόλιο πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου
Mια πολύ πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από το χρονοδιάγραμμα που δίνουν οι ειδικοί υγείας του Λευκού Οίκου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι είναι πιθανό οι ΗΠΑ να έχουν ένα εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, μια πολύ πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από το χρονοδιάγραμμα που δίνουν οι ειδικοί υγείας του Λευκού Οίκου.
Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Τζεράλντο Ριβέρα, πότε ενδέχεται να είναι έτοιμο ένα εμβόλιο, ο Τραμπ απάντησε: «Νωρίτερα από το τέλος του χρόνου, θα μπορούσε να είναι πολύ νωρίτερα». «Νωρίτερα από την 3η Νοεμβρίου;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Νομίζω σε ορισμένες περιπτώσεις, ναι, είναι πιθανό πριν, αλλά περίπου εκείνο το διάστημα», απάντησε ο Τραμπ.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




