Κορονοϊός: Η ιταλική κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» στα κλαμπ
Οι νέοι, από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, δεν θα μπορούν να χορεύουν ούτε σε ανοικτούς αλλά ούτε και σε κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των παραλιών και των ξενοδοχείων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισε ότι πρέπει να κλείσουν άμεσα όλα τα κλαμπ της χώρας, για να περιοριστούν τα νέα κρούσματα κορονοϊού.
Οι νέοι, από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, δεν θα μπορούν να χορεύουν ούτε σε ανοικτούς αλλά ούτε και σε κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των παραλιών και των ξενοδοχείων. Αιτία της απόφασης η ελλιπής τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας - ιδίως σε κλαμπ - και το γεγονός ότι πολλοί νέοι δεν φορούσαν μάσκες.
Οι επιχειρηματίες του τομέα καταγγέλλουν ότι το οικονομικό κόστος της απαγόρευσης λειτουργίας που αποφασίσθηκε την Κυριακή, 16 Αυγούστου, θα αγγίξει τα τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, υποσχέθηκε ότι πρόκειται να εγκριθεί έκτακτη οικονομική στήριξη, καθώς προτεραιότητα παραμένει να περιοριστούν οι εστίες μόλυνσης, ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση της Ρώμης, ακόμη, αποφάσισε ότι όποιος βρίσκεται σε ανοικτούς χώρους με πολυκοσμία (όπως πλατείες, ιστορικά κέντρα των πόλεων ή και έξω από μπαρ και μαγαζιά), από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί θα πρέπει υποχρεωτικά να φορά προστατευτική μάσκα.
Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



