Γαλλία - Κορονοϊός: Πάνω από 4.800 κρούσματα σε ένα 24ωρο
Ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν προειδοποίησε νωρίτερα ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη και ότι τα νέα κρούσματα αφορούν κυρίως νέους ηλικίας από 20 έως 40 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 4.897 ανέρχονται τα κρούσματα που καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στη Γαλλία, ο υψηλότερος ημερήσιος απολογισμός αφότου έληξε η δίμηνη καραντίνα, τον Μάιο.
Ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν προειδοποίησε νωρίτερα ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη και ότι τα νέα κρούσματα αφορούν κυρίως νέους ηλικίας από 20 έως 40 ετών, που μολύνονται συμμετέχοντας σε διάφορα πάρτι, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο και στην Ελλάδα.
Ωστόσο, παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και μεταξύ των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, είπε ο Βεράν, αποκλείοντας την πιθανότητα μιας νέας καραντίνας στη Γαλλία.
Σε νοσοκομεία νοσηλεύονται σήμερα 4.709 άνθρωποι και από αυτούς οι 383 βρίσκονται στην εντατική. Οι θάνατοι από την Covid-19 αυξήθηκαν κατά 1, στους 30.513. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, τα κρούσματα στη Γαλλία είναι 242.899.
Ακαδημία Πλάτωνος: Ενέδρα με παγιδευμένο σακίδιο εξετάζουν οι Αρχές - Τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη
Στη ΓΑΔΑ η Βασιλική Τσαρούχα για τα στημένα - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



