Κορονοϊός: Βοήθεια από το στρατό ζητάει η ισπανική κυβέρνηση
Η Ισπανία μετρά περισσότερα από 420.000 κρούσματα ενώ περισσότεροι από 28.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη βοήθεια του στρατού ζητά η ισπανική κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμήσει τη νέα έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.
Σε ανακοινώσεις που αναμένονται εντός της ημέρα ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, εκτιμάται πως θα επαναφέρει τοπικά αυστηρά μέτρα ακόμη και lockdowns σε διάφορες περιοχές της Ισπανίας για τις οποίες τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν εξαιρετικά δυσοίωνα.
Όπως μεταδίδουν ισπανικά μέσα ανάμεσα στις επαρχίες που βρίσκονται στην δίνη του Covid 19 είναι η Μαγιόρκα αλλά και η Καταλονία. Η Ισπανία μετρά περισσότερα από 420.000 κρούσματα ενώ περισσότεροι από 28.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.
Διαβάστε ακόμη
Δεν είναι μόνο η λειψυδρία: Οι τεράστιες ποσότητες νερού που χάνονται στην Ελλάδα από διαρροές και η μεγάλη «ανάσα» στην Αττική
Ιστορία τρέλας στη Θεσσαλονίκη: Του ζήτησαν δύο φορές δημοτικά τέλη για ακίνητο που πούλησε πριν 14 χρόνια
Η μάχη της Αθήνας για τους «γαλάζιους»: Γνωστά ονόματα κυνηγάνε τον σταυρό σε τρεις δύσκολες περιφέρειες
«Ο στόχος είναι η καταστροφή»: Η εύθραυστη ισορροπία του Ισραήλ με ΗΠΑ, Ιράν και Λίβανο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




