Tσουνάμι στην Ινδονησία: Έλληνας που επέζησε περιγράφει όσα έζησε
«Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες, αλλά ούτε και Ευρωπαίοι από το τσουνάμι στην Ινδονησία» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μαρίνος Κοκοτόβης που ζει εδώ και 30 χρόνια στην Ινδονησία μίλησε στον ΣΚΑΙ και περιέγραψε την κατάσταση που επικράτησε μετά το ξέσπασμα του τσουνάμι.
«Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες, αλλά ούτε και Ευρωπαίοι από το τσουνάμι στην Ινδονησία» είπε αρχικά και πρόσθεσε πως «η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη από το τσουνάμι στην Ινδονησία. Κανείς δεν το περίμενε. Περίπου 30 ξενοδοχεία έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά. Οι Αρχές της Ινδονησίας έχουν λάβει σοβαρά μέτρα και ελέγχουν την κατάσταση. Είχαν δυστυχώς, κάποια προληπτικά μηχανήματα στη θάλασσα, τα οποία δεν λειτούργησαν».
Σύμφωνα με τον κ. Κοκοτόβη «οι Έλληνες που ζουν στην Ινδονησία περίπου 350 μόνιμοι κάτοικοι, αλλά υπάρχουν και πολλοί τουρίστες».
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



