Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί μέσω Twitter για την αυξημένη πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

To Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες που σχεδιάζουν την περίοδο των εορτών να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη. Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών τους προειδοποιεί για την αυξημένη πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Twitter, οι τουρίστες που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία το δωδεκαήμερο των γιορτών θα πρέπει να αγρυπνούν για ύποπτα οχήματα, αλλά και όταν κινούνται σε πολυσύχναστες περιοχές και συγκοινωνιακούς κόμβους καθώς «τρομοκράτες μπορούν να χτυπήσουν εντελώς απροειδοποίητα».
Διαβάστε ακόμη
Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας
Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD
Η ΔΕΘ τελείωσε οι «μαχαιριές» αρχίζουν, ο Μυλωνάκης που μάλλον επιστρέφει και τα καμπανάκια Στουρνάρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




