Για ρητορική μίσους θα εξεταστεί ο Γιάννης Λαγός στο Ευρωκοινοβούλιο
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την ένσταση ευρωβουλευτών του δημοκρατικού φάσματος
Συνέπειες φαίνεται πως θα έχουν οι ρατσιστικές τοποθετήσεις του Γιάννη Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο, αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μόρια, καθώς ο ευρωβουλευτής θα εξεταστεί για ρητορική μίσους.
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την ένσταση ευρωβουλευτών του δημοκρατικού φάσματος, έπειτα από όσα είπε ο Γιάννης Λαγός εντός του Ευρωκοινοβουλίου, κάνοντας λόγο για «ορδές λαθρομεταναστών» και «απειλή ενάντια στους κατοίκους», ενώ παράλληλα διερωτήθηκε γιατί «αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι δεν πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες».
Το επίμαχο απόσπασμα στο 10"10"25:
Διαβάστε ακόμη
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




