ΠΟΥ: Ο αριθμός θανάτων από κορονοϊό ίσως είναι πάνω από ένα εκατομμύριο
Εξαιρετικά ανησυχητικές δηλώσεις από αξιωματούχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο επίσημος αριθμός των θανάτων παγκοσμίως από την επιδημία COVID-19 πιθανόν υποτιμά τον πραγματικό συνολικό αριθμό, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υποδηλώνοντας ότι μπορεί οι θάνατοι να είναι ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο.
"Αν μη τι άλλο, οι αριθμοί που αναφέρονται επί του παρόντος πιθανόν αντιπροσωπεύουν μια υποτίμηση του αριθμού των ανθρώπων που είτε έχουν προσβληθεί από την COVID-19 είτε πέθαναν από αυτήν", δήλωσε ο Μάικ Ράιαν, επικεφαλής του προγράμματος εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων του ΠΟΥ, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στη Γενεύη.
"Όταν μετράτε κάτι, δεν μπορείτε να το μετρήσετε τέλεια, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι τρέχοντες αριθμοί πιθανότατα υποτιμούν τον πραγματικό απολογισμό θανάτων από την COVID", είπε.
Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



