Κορονοϊός: Πάνω από 1.000 κρούσματα σε μια μέρα στην Ελβετία
Η Ελβετία ανέφερε το πρώτο κρούσμα νέου κορονοϊού στα τέλη του Φεβρουαρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε 1.077 αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ελβετία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της χώρας. Είναι η πρώτη φορά από τις αρχές του Απριλίου που τα νέα κρούσματα που ανακοινώνονται σε μια μέρα ξεπερνούν τα 1.000.
Η υπηρεσία δημόσιας υγείας προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι με τα νέα κρούσματα ο συνολικός αριθμός των προσβληθέντων από νέο κορονοϊό στη χώρα ανήλθε σε 57.709. Ο αριθμός των νεκρών από COVID-19 αυξήθηκε κατά 2 το 24ωρο που πέρασε σε 1.789, σύμφωνα και πάλι με την υπηρεσία αυτή.
Η Ελβετία ανέφερε το πρώτο κρούσμα νέου κορονοϊού στα τέλη του Φεβρουαρίου. Ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων καταγράφηκε στις 23 Μαρτίου στη χώρα και ανερχόταν σε 1.456, ενώ ο χαμηλότερος αναφέρθηκε την 1η Ιουνίου και ανερχόταν σε 3.
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




