Κορονοϊός: Για πρώτη φορά από 1ης Ιουλίου στη Ρωσία περισσότεροι από 200 θάνατοι
Άλλα 11.125 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο εικοσιτετράωρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη Ρωσία ανήλθε σε 11.125, ενώ ο συνολικός αριθμός τους από την έναρξη της πανδημίας έχει φθάσει τα 1.248.619 άτομα. Τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού την παρούσα στιγμή ανέρχονται σε 231.479.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανάρρωσαν 6.699 άτομα ενώ ο συνολικός αριθμός των αναρρωσάντων ανέρχεται σε 995.275.
Επίσης το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 202 θάνατοι, οι περισσότεροι θάνατοι που έχουν καταγραφεί ανά εικοσιτετράωρο από την 1η Ιουλίου. Χθες καταγράφηκαν 188 θάνατοι.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες ρωσικές αρχές από την Covid-19 έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 21.865 άνθρωποι, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1,7% όλων των κρουσμάτων.
Διαβάστε ακόμη
Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
«Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




