«Κίτρινα Γιλέκα»: Συγκλονιστική εικόνα από τραυματία διαδηλωτή
Για μια ακόμη φορά οι διαδηλώσεις αυτού του κινήματος συνοδεύονται από επεισόδια και δακρυγόνα στο Παρίσι. Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει τώρα εκεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Κίτρινα γιλέκα… κεφάλαιο έβδομο…
Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτη persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος.
Ενός κινήματος που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις στα καύσιμα, αλλά κατέληξε σε μια γενικευμένη αποδοκιμασία του Γάλλου προέδρου, τον οποίο εδώ και εβδομάδες πια καλούν να… πάει σπίτι του.
Έτσι, η ένταση στο Παρίσι δεν λείπει, για μια ακόμη φορά. Τα «Κίτρινα γιλέκα» έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα επεισόδια δεν λείπουν, από κάποιους που δεν ανήκουν στο κίνημα, αλλά φορούν το ίδιο γιλέκο. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση δακρυγόνων, ενώ οι διαδηλωτές πετούν αντικείμενα εναντίον τους.
Την ίδια ώρα, η εικόνα ενός διαδηλωτή στο Παρίσι είναι πραγματικά συγκλονιστική. Οι εικόνες είναι από τη live κάλυψη της διαδήλωσης, από το Russia Today.
Στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος κατεβάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτει ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του.
Αρχικά, δεν έγινε γνωστό πώς προκλήθηκε ο τραυματισμός του.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




