Κορονοϊός: 11.705 κρούσματα σε 24 ώρες στην Ιταλία - 69 νεκροί
Από την αρχή της πανδημίας, στην ίδια χώρα 36.543 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα κρούσματα κορονοϊού, το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία είναι 11.705 και 69 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πραγματοποιήθηκαν, όμως, σχεδόν είκοσι χιλιάδες λιγότερα διαγνωστικά τεστ σε σύγκριση με χθες. Χθες, τα περιστατικά ήταν 10.925, με 47 νεκρούς.
Συνολικά, 7.131 ασθενείς έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία και 750 στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία 36.543 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την Covid-19.
H περιφέρεια με τα περισσότερα κρούσματα, σήμερα είναι και πάλι η Λομβαρδία (2.975), ενώ ακολουθούν η Καμπανία, με κύρια πόλη την Νάπολη (1.376) και η περιφέρεια Λάτιο, με πρωτεύουσα την Ρώμη (1.198). Οι ειδικοί θεωρούν κρίσιμη την κατάσταση στο Μιλάνο.
Διαβάστε ακόμη
Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά το «όχι» των αγροτών - «Διάλογος χωρίς την ταλαιπωρία της κοινωνίας»
Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Πάρις Παρασκευάδης στο ethnos.gr: Προσπαθώ να ζήσω το «τώρα» αγνοώντας το τικ-τικ του ρολογιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



