Πακιστάν: Έκρηξη σε διδασκαλείο - Δεκάδες νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και μαθητές
«Η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του Κορανίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο στέλεχος της τοπικής Αστυνομίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εβδομήντα τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα τοποθετημένη σε μαντράσα — ισλαμικό ιεροδιδασκαλείο — στην πόλη Πεσάβαρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσαν πηγή προσκείμενη σε νοσοκομείο της πόλης και αξιωματούχοι μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
«Η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του Κορανίου. Άγνωστος μετέφερε τσάντα (σ.σ. με εκρηκτικά) στο εσωτερικό του ιεροδιδασκαλείου», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βακάρ Αζίμ, στέλεχος της αστυνομίας στην Πεσάβαρ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σύμφωνα με εργαζόμενο στο κοντινό νοσοκομείο Lady Reading, πολλά από τα θύματα έχουν εγκαύματα ή τραυματισμούς από την έκρηξη και αρκετοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων πολλών μαθητών.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
«Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




