Πακιστάν: Έκρηξη σε διδασκαλείο - Δεκάδες νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και μαθητές
«Η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του Κορανίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο στέλεχος της τοπικής Αστυνομίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εβδομήντα τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα τοποθετημένη σε μαντράσα — ισλαμικό ιεροδιδασκαλείο — στην πόλη Πεσάβαρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσαν πηγή προσκείμενη σε νοσοκομείο της πόλης και αξιωματούχοι μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
«Η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του Κορανίου. Άγνωστος μετέφερε τσάντα (σ.σ. με εκρηκτικά) στο εσωτερικό του ιεροδιδασκαλείου», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βακάρ Αζίμ, στέλεχος της αστυνομίας στην Πεσάβαρ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σύμφωνα με εργαζόμενο στο κοντινό νοσοκομείο Lady Reading, πολλά από τα θύματα έχουν εγκαύματα ή τραυματισμούς από την έκρηξη και αρκετοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων πολλών μαθητών.
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



