Κορονοϊός: 49.000 κρούσματα και 256 θάνατοι σε μία μέρα στη Γαλλία
Οι υγειονομικές Αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, ότι κατέγραψαν άλλα 49.215 νέα, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την κρίσιμη εικόνα που παρουσιάζει η εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, δυστυχώς η Γαλλία δεν αποτελεί εξαίρεση, παρά το lockdown που ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου.
Οι υγειονομικές Αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, ότι κατέγραψαν άλλα 49.215 νέα, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, αριθμός αυξημένος σε σύγκριση με τα 47.637 που είχαν ανακοινωθεί την Πέμπτη.
Το ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφηκε την Κυριακή και ήταν 52.010 μέσα σε μία ημέρα. Συνολικά τα κρούσματα στη Γαλλία ανέρχονται σε 1.331.984. Οι θάνατοι λόγω κορονοϊού αυξήθηκαν κατά 256 και φτάνουν πλέον τους 36.565.
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



